Truly Nolen Benelux BV GRATIS OFFERTE  |  WAAR  ZIJN WIJ Truly Nolen Benelux BV
Telefoon 0320-820993  
Mijten
Knaagdieren
Kakkerlakken
Vogels
Vliegen
Mieren
Houtworm
Mug
Wandluizen
Motten
Vlooien
Bijen en Wespen
Zilvervisje
   
  Kakkerlakken
Kakkerlakken
In het dierenrijk zijn de kakkerlakken de talrijkste insecten. Het is een ware plaag, die onmetelijke schade toebrengt zowel aan de volksgezondheid als aan de economie. Het imago van een bedrijf of handelszaak wordt erdoor omlaag gehaald. Een kakkerlak kan ongeveer 2 miljoen kakkerlakken voortbrengen binnen een jaar tijd. Ze brengen afscheidingen en geuren, afkomstig van verscheidene lichaamsdelen, teweeg. Die kunnen de smaak van voedsel aantasten en ziektes overdragen zoals gastroenteritis en spijsverteringsziektes (misselijkheid, overgeven, diarree, dysenterie, en andere).

Truly Nolen beschikt over het meest vooruitstrevende systeem voor het volledig bestrijden van kakkerlakken, gebruikmakend van een exclusief systeem met een gewaarborgde doeltreffendheid.

De overheersende soorten in een stedelijke omgeving zijn de Periplaneta americana, bekend als de Amerikaanse kakkerlak en de Blattella germanica, bekend als de Duitse kakkerlak.

De levenscyclus van de kakkerlak kent eenvoudige gedaanteverwisselingen: ei, nimf, volwassene. De nimfen en de volwassen kakkerlakken lijken op elkaar. Het enige verschil is in de grootte en de aanwezigheid van vleugels. Bij de geboorte zijn ze wit, maar in korte tijd nemen ze hun typische kleur aan. Kakkerlakken zijn groepsdieren en leven in dezelfde schuilplaatsen. Ze zijn ‚Äės nachts actief.
Soorten Kakkerlakken

Er zijn ongeveer 70 verschillende soorten kakkerlakken. Hieronder vindt u de meest voorkomende soorten.
     
Amerikaanse kakkerlakken Australische Kakkerlakken Cubaanse Kakkerlakken
Australische Kakkerlakken Cubaanse Kakkerlakken
     
Kakkerlakken van Madeira Duitse Kakkerlakken Oosterse Kakkerlakken
Kakkerlakken van Madeira
     
Bruin Kakkerlakken    

Neem contact met ons op voor een bestrijdingsplan van ongedierte.
^ top
 
Facebook...binnenkort beschikbaar Twitter Youtube Linkedin Google+ Pinterest
De Muizenauto   HACCP
 
>  Waarom kiezen voor Truly Nolen

>  Protocol drie zones

>  De Muizenauto
 
>  LOOPBAANKANSEN

>  SEIZOENSGEBONDEN BESCHERMING

>  TRULY NOLEN IN DE WERELD
 
   
Copyright ¬© 2016 Truly Nolen Benelux BV   |   Ontwikkeld door Helcadesign Sitemap   |   Privicy Policy   |   Email: info@trulynolen.nl