Truly Nolen Benelux BV GRATIS OFFERTE  |  WAAR  ZIJN WIJ Truly Nolen Benelux BV
Telefoon 0320-820993  
Mijten
Knaagdieren
Kakkerlakken
Vogels
Vliegen
Mieren
Houtworm
Mug
Wandluizen
Motten
Vlooien
Bijen en Wespen
Zilvervisje
   
Houtworm
Houtworm
Houtworm is de gemeenschappelijke benaming van de insecten die vooral hout doorboren en voorraden graan en bonen aanvreten en ze tot stof herleiden. De houtworm voedt zich vooral met hout.

De houtworm die in het hout huist, begint zijn leven in een ei dat op de oppervlakte van het hout gelegd wordt. Deze oppervlaktes hebben spleten en het ei nestelt zich in die spleten tot het openbarst. Daar blijven ze en richten schade aan.

In deze fase kruipt de larve tot vlak aan de oppervlakte waar hij een holte maakt en er zich verpopt. Tussen mei en augustus wringen de volwssen kevers zich uit de pop en vreten zich een weg waarbij ze een spoor van gaatjes in het hout achterlaten. Terwijl ze zich een weg banen, voeden ze zich niet! Op het ogenblik dat ze aan de oppervlakte komen, paren ze en leggen eieren, vaak in de oude gaatjes, in de holtes en tunnels, dus diep onder de oppervlakte van het hout. In feite kan zowel het paren als het leggen van eieren nog in de gaatjes gebeuren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bestrijdingsplan van ongedierte.
^ top
 
Facebook...binnenkort beschikbaar Twitter Youtube Linkedin Google+ Pinterest
De Muizenauto   HACCP
 
>  Waarom kiezen voor Truly Nolen

>  Protocol drie zones

>  De Muizenauto
 
>  LOOPBAANKANSEN

>  SEIZOENSGEBONDEN BESCHERMING

>  TRULY NOLEN IN DE WERELD
 
   
Copyright ¬© 2016 Truly Nolen Benelux BV   |   Ontwikkeld door Helcadesign Sitemap   |   Privicy Policy   |   Email: info@trulynolen.nl