De ondernemer, onze klant

De ondernemer, onze klant


Integrated Pest Management

Truly Nolen heeft méér dan 70 jaar ervaring in elke segment van de markt.

De combinatie van ervaring met doorgedreven onderzoek en ontwikkeling levert de beste werkwijze op voor het oplossen van elk probleem met ongedierte. De voortdurende bijscholing van onze technici waarborgt de correcte uitvoering van de voorschriften. Daarom is Truly Nolen de eerste keuze bij het bestrijden van ongedierte.

Wij zijn specialisten in het bestrijden van ratten en muizen, kakkerlakken, insecten. het bestrijden van vogels en het uitroeien van ongedierte in bedrijven over de hele wereld!

Truly Nolen gebruikt het Integrated Pest Management (IPM) plan. Door een beroep te doen op de grootst mogelijke technische kennis wordt vastgesteld welke behandeling de meest aangepaste is om ongedierte te bestrijden. Daarom passen we mechanische, sanitaire, chemische en biologische procedures toe, samen met educatieve programma’s.


Protocol van de drie zones

Truly Nolen maakt een onderscheid tussen groene, gele en rode zones. In elk van die zones wordt op een specifieke wijze ingegrepen.

Rode Zone
Deze zone is de binnenkant van het object. Dit is het gevoeligste plek. Hier wordt zoveel mogelijk het gebruik van chemische producten vermeden.

Gele Zone
Dit is de omtrek, de laatste fysieke grens om het ongedierte buiten te houden. Hier is het aangewezen een fysieke barrière op te werpen. Daarbij worden zo weinig mogelijk chemische producten gebruikt.

Groene Zone
Dit is de buitenzone waar het meeste ongedierte voorkomt. Hier wordt het gebruik van specifieke formules die in de omgeving ingrijpen, toegelaten en aangeraden.

TRULY CARE

Dit is een programma in vijf stappen dat in elk van de drie zones,rood, geel en groen, wordt toegepast.

1. Inspectie

De omgeving wordt zorgvuldig onderzocht om mogelijke schuilplaatsen, sanitaire problemen, toegang en besmettingshaarden op te sporen.

2. Identificatie

Het ongedierte dat bestreden moet worden, wordt door het technische team van Truly Nolen geïdentificeerd op basis van het ongedierte zelf, de nagelaten sporen en de aangetroffen schade..

3. Vaststelling

Voor elke situatie wordt vastgesteld welke de meest aangewezen bestrijdingsmiddelen zijn.

4. Bestrijding/Preventie

Onze bestrijdingsprogramma’s worden uitgevoerd en er worden maatregelen getroffen om het risico op toekomstige besmetting te voorkomen en het geïdentificeerde ongedierte te bestrijden.

5. Communicatie

Dit is het belangrijkste onderdeel van onze dienstverlening. De klant wordt ingelicht over de identificatie en de vaststelling, over de wijze van bestrijding en preventie, over de mogelijke milieuaanpassingen die noodzakelijk blijken, en daarnaast natuurlijk het resultaat dat hij van onze tussenkomst kan verwachten.

Met Truly Nolen is succes verzekerd bij de oplossing van uw probleem!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bestrijdingsplan van ongedierte.

 

-

Volg ons op