Truly Nolen Benelux BV GRATIS OFFERTE  |  WAAR  ZIJN WIJ Truly Nolen Benelux BV
Telefoon 0320-820993  
Mijten
Knaagdieren
Kakkerlakken
Vogels
Vliegen
Mieren
Houtworm
Mug
Wandluizen
Motten
Vlooien
Bijen en Wespen
Zilvervisje
   
Vliegen
Vliegen
Het zijn tweevleugelige insecten met een volledige gedaanteverwisseling (ei, larf, pop, volwassene). De belangrijkste stedelijke soorten zijn: Huisvlieg, Drosophila spp (fruitvlieg) en Moth fly (motvlieg).

De huisvlieg is een insect dat in hetzelfde milieu als de mens leeft en hij heeft een groot vermogen tot aanpassing.

De huisvlieg eet geen vast voedsel. Om zich te voeden braakt hij enzymesap, speeksel en maagsap over het vaste voedsel om het vloeibaar te maken. Achteraf zuigt hij het op via de mond.

Door zijn eigenschappen en gewoontes worden ze overdragers en verspreiders van verscheidene ziektes zoals: diarree, dysenterie, tyfuskoorts, cholera, tuberculose, salmonellabesmetting, enz.

De Drosophila spp zijn kleine vliegen die aangetrokken worden door vers en fermenterend fruit en groenten. Het voedsel dat ze besmetten bestaat uit fruit en groenten (bananen, druiven, perziken, ananas, tomaten, aardappelen, enz) en gefermenteerde vloeistoffen zoals bier, wijn en azijn.

Moth fly zijn kleine vliegen die vlakbij riolen leven, in badkamers, keukens en op vochtige plaatsen. Ze zijn vooral ‚Äės nachts actief. De volwassen motvliegen leven ongeveer twee weken. Waar er grote besmettingshaarden zijn, vormen ze na hun dood stof die bij inademing allergie√ęn en ademhalingsziekten, zoals astma, kan veroorzaken.

Om onze uitrustingen tegen insecten te zien, klik hier!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bestrijdingsplan van ongedierte.

^ top
 
Facebook...binnenkort beschikbaar Twitter Youtube Linkedin Google+ Pinterest
De Muizenauto   HACCP
 
>  Waarom kiezen voor Truly Nolen

>  Protocol drie zones

>  De Muizenauto
 
>  LOOPBAANKANSEN

>  SEIZOENSGEBONDEN BESCHERMING

>  TRULY NOLEN IN DE WERELD
 
   
Copyright ¬© 2016 Truly Nolen Benelux BV   |   Ontwikkeld door Helcadesign Sitemap   |   Privicy Policy   |   Email: info@trulynolen.nl