Ongedierte bestrijden

Ongedierte


U houdt niet van spinnen, knaagdieren, bijen, muggen of andere insecten in huis of in uw bedrijf?

Wij hebben de oplossing voor het ongedierte waarvan u verlost wilt worden!

Truly Nolen heeft méér dan 70 jaar ervaring met elk soort ongedierte. De combinatie van ervaring met doorgedreven onderzoek en ontwikkeling levert de beste werkwijze op voor het oplossen van elk probleem met ongedierte. De voortdurende bijscholing van onze technici waarborgt de correcte uitvoering van de voorschriften. Daarom is Truly Nolen de eerste keuze bij het bestrijden van ongedierte.

Wij zijn specialisten in het uitroeien van ratten en muizen, kakkerlakken, insecten, het bestrijden van vogels en het uitroeien van ongedierte in bedrijven over de hele wereld!

Truly Nolen en zijn onderzoeks- en ontwikkelingsteam team hebben een proactief programma uitgewerkt om het ongedierte te bestrijden in zijn gedragspatronen die veranderen naargelang het seizoen. We gebruiken niet altijd dezelfde producten of uitrustingen. In plaats daarvan werkt het programma met een selectie van hoogwaardige materialen die milieubewust zijn en die de weerstand van de insecten in de loop van de tijd verzwakt.

Diervriendelijkheid: Truly Nolen gebruikt een Integrated Pest Management (IPM) programma en innoverende en milieuvriendelijke behandelingsmethodes, die het belang van uw huisdieren centraal stellen.

Green Side of Truly: We zetten ons in om de gevolgen voor het leefmilieu zo klein mogelijk te houden. We bieden onze klanten een levensstijl zonder ongedierte aan.

Onze inzet wordt kracht bijgezet door de keuze en toepassing van de beste materialen. We gebruiken zoveel mogelijk materialen van natuurlijke oorsprong. Truly Nolen kiest bewust voor het leefmilieu. Er wordt dagelijks onderzoekswerk verricht om u beter te dienen!

Wij werken groen

Wist u dat ongedierte uw huis of bedrijf kan binnendringen door een kier die niet groter is dan 1/64 van een doorsnee duimbreedte, gemeten aan de basis van de nagel (ongeveer 2,5 cm) ? Bij dat soort kieren horen ook de openingen waarlangs buizen en draden uw huis binnenkomen. Als het ongedierte bij u binnen is, kan dat u en uw gezin heel wat ongemak bezorgen:
 

  • Beschadiging van de structuur van uw bedrijf, woning en bezittingen;
  • Vervuiling van oppervlaktes;
  • Besmetting van voedingswaren;
  • Negatieve gevolgen voor uw gezondheid, zoals allergieën;
  • Verstoring van uw comfort en welzijn.


Wilt u een volledige dienst, aangeboden door iemand die alles weet over ongedierte en op wie u kunt vertrouwen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bestrijdingsplan van ongedierte.

Met Truly Nolen is succes verzekerd bij de oplossing van uw probleem!

 

-

Volg ons op