Truly Nolen Benelux BV GRATIS OFFERTE  |  WAAR  ZIJN WIJ Truly Nolen Benelux BV
Telefoon 0320-820993  
Seizoensgebonden Bescherming
 
SEIZOENSGEBONDEN BESCHERMING
 
Truly Nolen en zijn onderzoeks- en ontwikkelingsteam hebben een proactief programma uitgewerkt om het ongedierte te bestrijden in zijn gedragspatronen die veranderen naargelang het seizoen. We gebruiken niet altijd dezelfde producten of uitrustingen. In plaats daarvan werkt het programma met een selectie van hoogwaardige materialen die milieubewust zijn en die de weerstand van de insecten in de loop van de tijd verzwakt.


Veer


In de lente doen de insecten de grootste inspanning om hun bevolking uit te breiden. Daarom legt Truly Nolen er zich op toe middelen te gebruiken die de kans op voortplanting beletten. De ingreep betreft vooral de buitenkant van het object waar de insecten leven en zich voortplanten en op de toegang tot de woonzone van het object. De technicus treedt proactief op tegen de invasie van de insecten door een product te gebruiken dat de kolonie elimineert en een blijvend effect teweegbrengt dat een nieuwe invasie tegengaat.


Zomer


Tijdens de zomer vreet de insectenbevolking grotere hoeveelheden voedsel. Waarom komen ze vooral in de zomer? te voorschijn? Omdat de insecten zich in dit seizoen sneller verplaatsen en daarom minder gevaar lopen door roofdieren gevat te worden. Dit is het geschikte moment om de tuin te behandelen. Het is immers daar dat de insecten leven en schuilen. Truly Nolen gebruikt tijdens de zomer producten met een snelle werking.


Vallen


In de herfst, zijn de jonge insecten volgroeid en alle ongedierte legt zijn voorraden aan voor de winter en het zoekt naar een schuilplaats. Omdat de dieren langzamer worden, worden ze gemakkelijker het slachtoffer van roofdieren. Uw huis is voor hen een ideale schuilplaats. Om de insecten te weren legt de technicus een barrière aan rondom het huis door materiaal aan te brengen aan de ingang van het object en de toegang voor kleine insecten, zoals die om de raamkozijnen, dicht te maken.


Winter


Tijdens de winter verbergen de insecten hun voedselvoorraad om hun overlevingskans tot de lente te rekken. Daar uw huis een ideale schuilplaats is, zal de technicus zich vooral toeleggen op het uitroeien van de insecten die zich in huis verbergen.Truly Nolen kiest voor een aanpak op lange termijn. Daarbij worden natuurlijke producten gebruikt die uw interieur het hele jaar lang beschermen tegen een invasie van insecten.
^ top
 
Facebook...binnenkort beschikbaar Twitter Youtube Linkedin Google+ Pinterest
De Muizenauto   HACCP
 
>  Waarom kiezen voor Truly Nolen

>  Protocol drie zones

>  De Muizenauto
 
>  LOOPBAANKANSEN

>  SEIZOENSGEBONDEN BESCHERMING

>  TRULY NOLEN IN DE WERELD
 
   
Copyright ¬© 2016 Truly Nolen Benelux BV   |   Ontwikkeld door Helcadesign Sitemap   |   Privicy Policy   |   Email: info@trulynolen.nl