Truly Nolen Benelux BV GRATIS OFFERTE  |  WAAR  ZIJN WIJ Truly Nolen Benelux BV
Telefoon 0320-820993  
Protocol Drie Zones
 
PROTOCOL DRIE ZONES
 
Truly Nolen maakt een onderscheid tussen groene , gele en rode zones. In elk van die zones wordt op een specifieke wijze ingegrepen.

Rode Zone

Rode Zone

Deze zone is de binnenkant van het object. Dit is het gevoeligste plek. Hier wordt zoveel mogelijk het gebruik van chemische producten vermeden.

Gele Zone

Gele Zone

Dit is de omtrek, de laatste fysieke grens om het ongedierte buiten te houden. Hier is het aangewezen een fysieke barrière op te werpen. Daarbij worden zo weinig mogelijk chemische producten gebruikt.

Groene Zone

Groene Zone

Dit is de buitenzone waar het meeste ongedierte voorkomt. Hier wordt het gebruik van specifieke formules die in de omgeving ingrijpen, toegelaten en aangeraden.

TRULY CARE

Dit is een programma in vijf stappen dat in elk van de drie zones: rode, geel en groen wordt toegepast.

Truly Care
1. Inspectie

De omgeving wordt zorgvuldig onderzocht om mogelijke schuilplaatsen, sanitaire problemen, toegang en besmettingshaarden op te sporen.

2. Identificatie

Het ongedierte dat bestreden moet worden, wordt door het technische team van Truly Nolen ge√Įdentificeerd op basis van het ongedierte zelf, de nagelaten sporen en de aangetroffen schade.

3. Vaststelling

Voor elke situatie wordt vastgesteld welke de meest aangewezen bestrijdingsmiddelen zijn.

4. Bestrijding/Preventie

Onze bestrijdingsprogramma‚Äôs worden uitgevoerd en er worden maatregelen getroffen om het risico op toekomstige besmetting te voorkomen en het ge√Įdentificeerde ongedierte te bestrijden.

5. Communicatie

Dit is het belangrijkste onderdeel van onze dienstverlening. De klant wordt ingelicht over de identificatie en de vaststelling, over de wijze van bestrijding en preventie, over de mogelijke milieuaanpassingen die noodzakelijk blijken, en natuurlijk over het resultaat dat hij van onze tussenkomst kan verwachten.
^ top
 
Facebook...binnenkort beschikbaar Twitter Youtube Linkedin Google+ Pinterest
De Muizenauto   HACCP
 
>  Waarom kiezen voor Truly Nolen

>  Protocol drie zones

>  De Muizenauto
 
>  LOOPBAANKANSEN

>  SEIZOENSGEBONDEN BESCHERMING

>  TRULY NOLEN IN DE WERELD
 
   
Copyright ¬© 2016 Truly Nolen Benelux BV   |   Ontwikkeld door Helcadesign Sitemap   |   Privicy Policy   |   Email: info@trulynolen.nl