Truly Nolen Benelux BV GRATIS OFFERTE  |  WAAR  ZIJN WIJ Truly Nolen Benelux BV
Telefoon 0320-820993  
Mijten
Knaagdieren
Kakkerlakken
Vogels
Vliegen
Mieren
Houtworm
Mug
Wandluizen
Motten
Vlooien
Bijen en Wespen
Zilvervisje
   
Vlooien
Vlooien
Vlo is de gemeenschappelijke naam van de insecten zonder vleugels van de orde van de Siphonaptera. De vlooien voeden zich met het bloed van zoogdieren en vogels. Deze dieren kunnen ernstige ziektes, zoals tyfus en builenpest, overdragen.

Gewoonlijk hebben ze het op huisdieren gemunt. Naast het ongemak door de beet, dragen ze wormen en parasieten over en ze kunnen allergie√ęn veroorzaken. Het wijfje van de vlo legt haar eieren (wit gekleurd en 0,5mm lang) op het dier. Omdat ze niet vastzitten, vallen ze in het rond waar ze alleen van de temperatuur en de vochtigheid afhankelijk zijn om larven te worden. Dit gebeurt in een periode die tot 10 dagen kan gaan. Die larven nestelen zich in vloerkleden, dekens en in spleten. Ze voeden zich met organische afval en met de uitwerpselen van volwassen vlooien. In 5 tot 11 dagen vormen ze een cocon waar ze gaan poppen. Bij een temperatuur van 27¬ļC en een vochtigheidsgraad van 80% kunnen ze volwassen vlooien worden op slechts 5 dagen tijd.

neem vandaag nog contact met ons op voor een bestrijdingsplan van ongedierte.
^ top
 
Facebook...binnenkort beschikbaar Twitter Youtube Linkedin Google+ Pinterest
De Muizenauto   HACCP
 
>  Waarom kiezen voor Truly Nolen

>  Protocol drie zones

>  De Muizenauto
 
>  LOOPBAANKANSEN

>  SEIZOENSGEBONDEN BESCHERMING

>  TRULY NOLEN IN DE WERELD
 
   
Copyright ¬© 2016 Truly Nolen Benelux BV   |   Ontwikkeld door Helcadesign Sitemap   |   Privicy Policy   |   Email: info@trulynolen.nl