Truly Nolen Benelux BV GRATIS OFFERTE  |  WAAR  ZIJN WIJ Truly Nolen Benelux BV
Telefoon 0320-820993  
Wie Zijn Wij
 
WIE ZIJN WIJ
 
Truly Nolen is één van de grootste en invloedrijkste bedrijven op wereldniveau in de dienst van de milieubescherming. Het bedrijf is in 1938 in Florida opgericht. Het heeft méér dan 205 vestigingen en vertegenwoordigingen in méér dan 60 landen over de hele wereld.

Sinds méér dan 70 jaar zijn wij gespecialiseerd in het uitroeien van ratten en muizen, kakkerlakken, insecten, het bestrijden van vogels en het bestrijden en uitroeien van ongedierte in woningen en bedrijven over de hele wereld!

Kwaliteit is de sleutel van ons succes! Truly Nolen Benelux BV heeft een sterk imago en staat voor ervaring, snelheid en kwaliteit van de dienstverlening, samen met het leveren van uitstekende en doeltreffende resultaten. Onze stevige positie op de markt behouden we door doordat we aan de voorhoede van de technologie staan en kunnen rekenen op een hecht team dat open staat voor nieuwe uitdagingen.

Onze doelstelling? Een geloofwaardige organisatie zijn die voortdurend groeit, door een correcte professionele houding, een dienstverlening die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, respect, veiligheid, innovatie en toegevoegde waarde, en met respect voor het milieu waarin we leven.

Voor uw gehele tevredenheid stellen we, na de eerste tussenkomst, een onderhoudsplan op met geregeld toezicht, zowel overdag als ‚Äės nachts, om het daadwerkelijke bestrijden van het probleem op de voet te volgen en dit zonder bijkomende kosten voor de klant. Zo garanderen we 100% doeltreffendheid bij het bestrijden van ongedierte en bewaken we de kwaliteit van onze geleverde dienst. De hoofddoelstelling van onze diensten is de klant helemaal tevreden te stellen.

Kwaliteit van onze dienstverlening, ervaring, snelheid, beschikbaarheid, effici√ęntie, professionaliteit en geloofwaardigheid, daar gaan wij voor.

Als u tevreden bent, zijn wij het ook en daar zetten we ons dagelijks voor in.

We garanderen:

  • Dienstverlening 24 uur per dag / 7 dagen per week / 365 dagen per jaar;
  • Gratis offerte;
  • Ervaren technici, met een jarenlange ervaring op dit gebied;
  • Een tussenkomst ten laatste 48 uur na uw verzoek;
  • Gedetailleerd onderhoudsrapport;
  • Gratis controles;
  • Online platform voor exclusief gebruik door de individuele klant waar hij al zijn gegevens, certificaten en verslagen van de tussenkomsten kan raadplegen.

Truly Nolen is de specialist in het bestrijden van elk soort ongedierte.
^ top
 
Facebook...binnenkort beschikbaar Twitter Youtube Linkedin Google+ Pinterest
De Muizenauto   HACCP
 
>  Waarom kiezen voor Truly Nolen

>  Protocol drie zones

>  De Muizenauto
 
>  LOOPBAANKANSEN

>  SEIZOENSGEBONDEN BESCHERMING

>  TRULY NOLEN IN DE WERELD
 
   
Copyright ¬© 2016 Truly Nolen Benelux BV   |   Ontwikkeld door Helcadesign Sitemap   |   Privicy Policy   |   Email: info@trulynolen.nl