Truly Nolen Benelux BV GRATIS OFFERTE  |  WAAR  ZIJN WIJ Truly Nolen Benelux BV
Telefoon 0320-820993  
Mijten
Knaagdieren
Kakkerlakken
Vogels
Vliegen
Mieren
Houtworm
Mug
Wandluizen
Motten
Vlooien
Bijen en Wespen
Zilvervisje
   
Motten
Motten
Motten zijn de grootste groep van het soort der lepidoptera. Tot die groep behoren de insecten met twee paar membraanachtige vleugels die met schubben bedekt zijn. Ze hebben ook mondstukken waarmee ze kunnen zuigen. De levenscyclus bevat volgende fases: ei, larve, pop en volwassen insect.

De kledingmotten vliegen weinig en zijn niet door het licht aangetrokken. Hun ontwikkeling is be√Įnvloed door vochtigheid. De ideale omgeving heeft een vochtigheidsgraad van ongeveer 75%, is warm en donker. De wijfjes leggen gemiddeld 40 tot 50 eieren in een periode van 2 tot 3 weken, waarna ze onmiddellijk sterven. De eieren zijn omhuld door een kleverige afscheiding en ze hechten zich vast aan de stof van de kledij. De larven ondergaan tussen 5 en 45 gedaantewisselingen, afhankelijk van de omgevende temperatuur en het aanwezige voedsel. Ze zijn lichtgekleurd, met een donkere kop. Terwijl ze zich voeden, vormen ze een cocon in ruitvorm waar ze zich gedeeltelijk in kunnen hullen. Het voedsel bestaat uit wol, dons, hoofd- en lichaamshaar, leder, stof, papier en bij gelegenheid ook katoen, linnen, zijde en kunststof.

Ongewassen kledij, met sporen van drank, voedsel,zweet en urine, en ook lang opgeborgen kleren zijn het grootste doelwit. De uitwerpselen van de larven van de kleding motten hebben dezelfde kleur als de stof van de kleren.

Neem contact met ons op voor een bestrijdingsplan van ongedierte.
^ top
 
Facebook...binnenkort beschikbaar Twitter Youtube Linkedin Google+ Pinterest
De Muizenauto   HACCP
 
>  Waarom kiezen voor Truly Nolen

>  Protocol drie zones

>  De Muizenauto
 
>  LOOPBAANKANSEN

>  SEIZOENSGEBONDEN BESCHERMING

>  TRULY NOLEN IN DE WERELD
 
   
Copyright ¬© 2016 Truly Nolen Benelux BV   |   Ontwikkeld door Helcadesign Sitemap   |   Privicy Policy   |   Email: info@trulynolen.nl